Showing 1–32 of 54 results
Metal Malzemeden üretilmiştir. Her türlü anahtarlık yapımında kullanılmaktadır. Ebatları : 12×30 mm Renk : Nikel Rengi . Üründe kullanılan malzemelerin insan sağlığına zararı bulunmamaktadır.
Metal Malzemeden üretilmiştir. Her türlü anahtarlık yapımında kullanılmaktadır. Ebatları : 20×40 mm Renk : Nikel Rengi . Üründe kullanılan malzemelerin insan sağlığına zararı bulunmamaktadır.
Metal Malzemeden üretilmiştir. Her türlü anahtarlık yapımında kullanılmaktadır. Ebatları : 25 mm Renk : Nikel Rengi . Üründe kullanılan malzemelerin insan sağlığına zararı bulunmamaktadır.
Zamak malzemeden üretilmiştir. Tesbih, bileklik, kolye gibi aksesuar yapımında kullanılmaktadır. Ebatları : 9×16 mm Delik Çapı : 2 mm Renk : Nikel Üründe uygulanan kaplama Avrupa standartlarına uygun, nikel içermeyen ve antialerjik bir kaplama çeşididir.
Zamak malzemeden üretilmiştir. Tesbih, bileklik, kolye gibi aksesuar yapımında kullanılmaktadır. Ebatları : 10×16 mm Delik Çapı : 2 mm Renk : Nikel Üründe uygulanan kaplama Avrupa standartlarına uygun, nikel içermeyen ve antialerjik bir kaplama çeşididir.
Cam malzemeden tamamen Türk el işçiliği ile üretilmiştir. Anahtarlık, bileklik, kolye gibi aksesuar yapımında kullanılmaktadır. Ebatları : 10×12 mm Delik Çapı : 4 mm Renk : Mavi . Bu boncuklar İtalyan Murano cam ile yapılmakta ve minelidir.
Cam malzemeden tamamen Türk el işçiliği ile üretilmiştir. Anahtarlık, bileklik, kolye gibi aksesuar yapımında kullanılmaktadır. Ebatları : 5×6 mm Delik Çapı : 2 mm Renk : Mavi . Bu boncuklar İtalyan Murano cam ile yapılmakta ve minelidir.
Cam malzemeden tamamen Türk el işçiliği ile üretilmiştir. Anahtarlık, bileklik, kolye gibi aksesuar yapımında kullanılmaktadır. Ebatları : 10×12 mm Delik Çapı : 4 mm Renk : Karışık. Bu boncuklar İtalyan Murano cam ile yapılmaktadır.
Cam malzemeden tamamen Türk el işçiliği ile üretilmiştir. Anahtarlık, bileklik, kolye gibi aksesuar yapımında kullanılmaktadır. Ebatları : 10×12 mm Delik Çapı : 4 mm Renk : Mavi . Bu boncuklar İtalyan Murano cam ile yapılmaktadır.
Akralik malzemeden üretilmiştir. Tesbih, bileklik, kolye gibi aksesuar yapımında kullanılmaktadır. Ebatları : 25×30 mm Delik Çapı : Deliksiz Renk : Kırmızı . Üründe sağlığa zararlı boyar madde bulunmamaktadır. Ürünler ana renklere göre isimlendirilmiştir.
Plastik malzemeden üretilmiştir. Kolye, bileklik anahtarlık gibi takı malzemeleri yapımında kullanılmaktadır. Ebatları : 4 mm Delik Çapı : 1 mm Renk : Lacivert . Üründe kullanılan malzemelerin insan sağlığına zararı bulunmamaktadır.
Plastik malzemeden üretilmiştir. Kolye, bileklik anahtarlık gibi takı malzemeleri yapımında kullanılmaktadır. Ebatları : 5 mm Delik Çapı : 1 mm Renk : Lacivert . Üründe kullanılan malzemelerin insan sağlığına zararı bulunmamaktadır.
Plastik malzemeden üretilmiştir. Kolye, bileklik anahtarlık gibi takı malzemeleri yapımında kullanılmaktadır. Ebatları : 6 mm Delik Çapı : 1 mm Renk : Lacivert . Üründe kullanılan malzemelerin insan sağlığına zararı bulunmamaktadır.
Plastik malzemeden üretilmiştir. Kolye, bileklik anahtarlık gibi takı malzemeleri yapımında kullanılmaktadır. Ebatları : 8×10 mm Delik Çapı : 1.2 mm Renk : Beyaz . Üründe sağlığa zararlı boyar madde bulunmamaktadır. Ürünler ana renklere göre isimlendirilmiştir.
Plastik malzemeden üretilmiştir. Kolye, bileklik anahtarlık gibi takı malzemeleri yapımında kullanılmaktadır. Ebatları : 8×10 mm Delik Çapı : 1.2 mm Renk : Kırmızı . Üründe sağlığa zararlı boyar madde bulunmamaktadır. Ürünler ana renklere göre isimlendirilmiştir.
Plastik malzemeden üretilmiştir. Kolye, bileklik anahtarlık gibi takı malzemeleri yapımında kullanılmaktadır. Ebatları : 8×10 mm Delik Çapı : 1.2 mm Renk : Krem . Üründe sağlığa zararlı boyar madde bulunmamaktadır. Ürünler ana renklere göre isimlendirilmiştir.
Plastik malzemeden üretilmiştir. Kolye, bileklik anahtarlık gibi takı malzemeleri yapımında kullanılmaktadır. Ebatları : 8×10 mm Delik Çapı : 1.2 mm Renk : Krem . Üründe sağlığa zararlı boyar madde bulunmamaktadır. Ürünler ana renklere göre isimlendirilmiştir.
Plastik malzemeden üretilmiştir. Kolye, bileklik anahtarlık gibi takı malzemeleri yapımında kullanılmaktadır. Ebatları : 8×10 mm Delik Çapı : 1.2 mm Renk : Lila . Üründe sağlığa zararlı boyar madde bulunmamaktadır. Ürünler ana renklere göre isimlendirilmiştir.
Plastik malzemeden üretilmiştir. Kolye, bileklik anahtarlık gibi takı malzemeleri yapımında kullanılmaktadır. Ebatları : 8×10 mm Delik Çapı : 1.2 mm Renk : Pembe . Üründe sağlığa zararlı boyar madde bulunmamaktadır. Ürünler ana renklere göre isimlendirilmiştir.
Plastik malzemeden üretilmiştir. Kolye, bileklik anahtarlık gibi takı malzemeleri yapımında kullanılmaktadır. Ebatları : 8×10 mm Delik Çapı : 1.2 mm Renk : Pembe . Üründe sağlığa zararlı boyar madde bulunmamaktadır. Ürünler ana renklere göre isimlendirilmiştir.
Plastik malzemeden üretilmiştir. Kolye, bileklik anahtarlık gibi takı malzemeleri yapımında kullanılmaktadır. Ebatları : 8×10 mm Delik Çapı : 1.2 mm Renk : Sarı . Üründe sağlığa zararlı boyar madde bulunmamaktadır. Ürünler ana renklere göre isimlendirilmiştir.
Plastik malzemeden üretilmiştir. Kolye, bileklik anahtarlık gibi takı malzemeleri yapımında kullanılmaktadır. Ebatları : 8×10 mm Delik Çapı : 1.2 mm Renk : Turkuaz . Üründe sağlığa zararlı boyar madde bulunmamaktadır. Ürünler ana renklere göre isimlendirilmiştir.
Plastik malzemeden üretilmiştir. Kolye, bileklik anahtarlık gibi takı malzemeleri yapımında kullanılmaktadır. Ebatları : 9×15 mm Delik Çapı : 1.2 mm Renk : Beyaz . Üründe sağlığa zararlı boyar madde bulunmamaktadır. Ürünler ana renklere göre isimlendirilmiştir.
Plastik malzemeden üretilmiştir. Kolye, bileklik anahtarlık gibi takı malzemeleri yapımında kullanılmaktadır. Ebatları : 10×22 mm Delik Çapı : 1.2 mm Renk : Beyaz . Üründe sağlığa zararlı boyar madde bulunmamaktadır. Ürünler ana renklere göre isimlendirilmiştir.
Metal Malzemeden üretilmiştir. Her türlü anahtarlık yapımında kullanılmaktadır. Uzunluk : 50 mm Renk : Altın Rengi . Üründe kullanılan malzemelerin insan sağlığına zararı bulunmamaktadır.
Metal Malzemeden üretilmiştir. Bileklik, kolye gibi aksesuar yapımında kullanılmaktadır. Ebatları : 10×20 mm Delik Çapı : 1.5 mm Renk : Altın Rengi . Üründe kullanılan kaplama free nikel kaplama olup insan sağlığı açısından bir zararı bulunmamaktadır.
Metal Malzemeden üretilmiştir. Bileklik, kolye gibi aksesuar yapımında kullanılmaktadır. Ebatları : 7×12 mm Delik Çapı : 1 mm Renk : Black Nikel . Üründe kullanılan kaplama free nikel kaplama olup insan sağlığı açısından bir zararı bulunmamaktadır.
Metal Malzemeden üretilmiştir. Bileklik, kolye gibi aksesuar yapımında kullanılmaktadır. Ebatları : 7×12 mm Delik Çapı : 1 mm Renk : 2.Kalite Altın Rengi . Üründe kullanılan kaplama free nikel kaplama olup insan sağlığı açısından bir zararı bulunmamaktadır.
Metal Malzemeden üretilmiştir. Bileklik, kolye gibi aksesuar yapımında kullanılmaktadır. Ebatları : 5 mm Delik Çapı : 2 mm Renk : Altın Rengi . Üründe kullanılan kaplama free nikel kaplama olup insan sağlığı açısından bir zararı bulunmamaktadır.
Zamak malzemeden üretilmiştir. Tesbih, bileklik, kolye gibi aksesuar yapımında kullanılmaktadır. Ebatları : 10×11 mm Delik Çapı : 6×2 mm Renk : Nikel ( Beyaz Taşlı ) Üründe kullanılan metal malzemeler nikel içermez.
Zamak malzemeden üretilmiştir. Tesbih, bileklik, kolye gibi aksesuar yapımında kullanılmaktadır. Ebatları : 8×11 mm Delik Çapı : 6×2 mm Renk : Nikel ( Beyaz Taşlı ) Üründe kullanılan metal malzemeler nikel içermez.
Zamak malzemeden üretilmiştir. Tesbih, bileklik, kolye gibi aksesuar yapımında kullanılmaktadır. Ebatları : 10×11 mm Delik Çapı : 6×2 mm Renk : Nikel ( Beyaz Taşlı ) Üründe kullanılan metal malzemeler nikel içermez.
Showing 1–32 of 54 results


















